Regelmatig onderhoud van de vacht van uw hond is zeer belangrijk. Begin van jongs af aan de hond al te laten wennen aan het borstelen en kammen van de vacht en vergeet vooral het tandenpoetsen niet. De puppygewenningsbeurt( tot 13 weken) is kosteloos Zo zal de hond accepteren dat haar of zijn vacht wordt behandeld en zal dit niet als vreemd of bedreigend ervaren. Wilt u advies omtrent de juiste vacht verzorging van uw hond, kom dan bij mij langs in de trimsalon.

Tijdens de behandeling worden standaard de ogen en oren schoon gemaakt en op verzoek worden de anaal klieren behandeld. Ook wordt uw hond nagekeken op parasieten. Ook kunt u langskomen om evt. alleen de nagels te laten knippen.

Een regelmatig bezoek aan de trimsalon is voor alle honden aan te raden. Zowel voor langharige als kortharige honden. Zo kunnen kortharige honden erg verharen en ook deze honden zullen het fijn vinden om bij mij een schoonheidsbeurt te krijgen. Dit levert namelijk minder jeuk op en u heeft minder haren in huis.